IĞDIR / TUZLUCA - MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU

MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU

Adres
YUKARI MAH. TEKALTI YOLU 2 SK. MEHMET AKIF ERSOY ILKOKULU BLOK NO 2 TUZLUCA / IĞDIR
Vizyon
Bilim teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu ilin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin, bilgili, becerili dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.30-14.35
Özel araç, taksi ve dolmuş ile
Yukarı Mahalle. Tekelti Yolu 2 Kapı No:2 Tuzluca/IĞDIR
İlçe merkezine 3 km. il merkezine 43 km. mesafededir.
Tübitak, Fatih
BESLENME DOSTU, BEYAZ BAYRAK, HOŞGELDİN ÖĞRETMENİM, IĞDIR İÇİN EL ELE